bar

jumlah pelawat

25 June, 2012

sape lagi hebat??

Siapa yang hebat? macam x berhabisan je cerita di bawah.. hehehe

MYSPACE : Kami musuh anda wahai Facebook !
TWITTER : Takpe Facebook, aku back-up kau .
GOOGLE : DIAMMM !! Aku ada semuanya .
MOZILA : Eh , tanpa aku , korang tidak boleh diakses .
IE : Wei Mozilla , sendrik mau ingat ha . . gua kan ada !
MOZILA : Lu pehal ? Kacau line orang jer !
IE : Lu dulu la mamat , mengaku lu sorang jer boleh akses pada diaorang tadi ! !
INTERNET : Sudah !!! jangan gaduh-gaduh ! Kalau aku takde , korang lagi la takde ! Power tak aku ?
FACEBOOK : Hmmm , akulah yang paling ramai di kunjungi . Jadi gua yang terbaekkkkk !!!
YAHOO : Facebook, jangan riak . Kalau aku takde, mana boleh buat email !
GOOGLE : Yahoo, Gua kan boleh buat email gak !
MAXIS, CELCOM, TMNET : (serentak) Ehem! Lu org ingat kami ni kayu ?
TNB : Diamlah korang, nanti aku matikan elektrik..baru korang tau siapa paling power!



hahaha... jumpe di fb hahah :) klau nk copy sila highlight then tekan button CTRL+C k salam

No comments:

Post a Comment

terima kasih sebab comment