bar

jumlah pelawat

12 October, 2012

Aku Pelari Pecut Seketika

   assalamualaikum dan hai. dah lamakan farid tak update tentang farid hahaha :)
sebelum farid cerita tentang farid pelari pecut tu, farid nak cerita tentang 1 blog yang farid baca tadi, fuh sedih juga baca blog dia, mahu tak titis air mata tadi, kisah dia ayah dia meninggal time dia tengah study untuk UPSR,sekarang dia tengah PMR,takziah and good luck for PMR, farid berharap tercapai matlamat dia nak masuk kolej vokasional akan datang amin~~~. untuk ketahui cerita dengan lebih lanjut layari blog dia  http://husnaadzhar.blogspot.com/

AL-FATIHAH untuk arwah bapa dia :) amin~~~

anyways macam dah lari sahaja topik farid ini hahaha.tahu tak kenapa farid letak gambar anjing liar dekat bawah ini ? nak tahu baca dekat bawah gambar anjing ini.


12/10/2012 di desa subang, ketika itu farid sedang berjalan seorang untuk pergi ke kedai makan yang bernama SELMAS (sape duduk subang tahu la) tengah elok-elok feel dengan suasana malam yang aman sambil berjalan seorang diri terdengar anjing menyalak, ingat  duduk dalam rumah,sekali usha depan rumah ada 3 ekor anjing menyalak ke arah farid. farid ingat anjing itu tidak mengambil peduli, sekali ketiga - tiga anjing berikut mengejar farid.

kalau korang ape tindakkan korang ketika itu batu atau apa-apa tiada di tangan anda melainkan PHONE NOKIA 3310 huhu (merepek sudah) ada di tangan korang mahu tak baling betul tak, malangnya dekat farid tidak ada apa-apa dan farid hanya berlari tidak cukup tanah dan tidak menoleh kearah belakang. hahaha 

moral of stories- jangan di sangka-sangkan anjing pada waktu malam ok dan jangan lah berjalan berseorang diri pada waktu malam baik lelaki dan perempuan terutama adik-adik dan kakak-kakak please jangan bahayakan diri anda pada waktu malam :)

sekian abis dah :)

No comments:

Post a Comment

terima kasih sebab comment