bar

jumlah pelawat

09 February, 2012

FACEBOOK WILL END ON 15th MARCH 2012



PALO ALTO  – Facebook continues to deny rumors it is shutting down on March 15th of 2012.  WWN, however, has confirmed that it is true.
On January 9th, WWN’s ace reporter, J.B. Smitts, broke the international story that Facebook was going to close down on March 15th because Mark Zuckerberg wanted to return to a normal life.   The story caused a worldwide sensation, and J.B. Smitts has been nominated for a Pulitzer Prize for breaking it.
Facebook COO, Sheryl Sandberg has publicly denied the rumors, saying, “Facebook is not going to close down.  Not now, not ever.  We’re just getting started.”
David Ebersman, the CFO of Facebook, and the man working with Goldman Sachs on the new Facebook financing deal said, “many people feel that the deal with Goldman Sachs will lead to a change in Facebook or that we might shut down so that the government won’t force us to go public.  All of those rumors are false.  We are going to be stronger than ever after March 15th.”
But WWN has spoken to insiders at Facebook who strongly contradict the public statements of the executive management team.
Sources inside Facebook tell us that the company is already making plans on how to handle the big shutdown.  “We can’t just turn it off on March 15th of 2012.  There will be a revolution,” said one insider.  “We have to prepare our users for the end of Facebook and offer them ways to keep their social networks alive.”
Zuckerberg maintains that one year is enough time for users to prepare for the demise of Facebook.  It also gives rival sites time to build up their user base.
There were rumors that Zuckerberg himself was going to appear on the Oscars on February 27th, when The Social Network is sure to win Best Picture of the Year Award.  But Zuckerberg did not show.  New rumors are that Zuckerberg will make “an important announcement to the world” about the future of Facebook when he meets with President Obama in the White House on June 15th.
Meanwhile, there is panic all around the globe as Facebook users (and addicts) are frightened that they may lose their social networking community.  Top celebrities Tyra Banks, Mila Kunis, Britney Spears, Lady Gaga, Justin Beiber, Ashton Kutchter, Carrot Top, Meryl Streep, Danny Bonaduce and the Real Housewives of New Jersey and Atlanta are all panicking about losing Facebook.  “I’m addicted to Facebook,” said Tyra Banks. “Without it, my life is over!”
An online petition was started just hours ago to help persuade Zuckerberg and Facebook to remain open.
The organizer of the “Please Do Not Shut Down Facebook Petition”, Fritz Barnkopf, said, “we hope to get a million or more signatures before the Oscars, so Mark Zuckerberg will reconsider his tragic decision.”
WWN is following this developing story closely – constantly talking with Facebook insiders.  We certainly are rooting for Facebook to continue because it’s an important part of our own social media strategy and leading 



  yang mana 1 betul nie? tutup ke tak tutup? tgk video bwh nie... : |
                                                                                                v

Sejarah Manusia Di Dunia Akhir Zaman

Baru2 ni ada terbuka satu blog yang sangat menarik minat aku untuk membaca post entrinya. Ianya tentang perihal manusia di akhir zaman. Sebagai umat Islam, kita memang telah diterapkankan dengan ilmu tentang akan datangnya hari kiamat tapi bila? Ini la yang best nak kongsi dengan korang ni.

Fakta2 dalam sejarah sekolah kita diajar tentang 3 zaman tamadun manusia iaitu zaman batu (stone age)zaman gangsa (bronze age)zaman besi (iron age) dan kemudian barulah datang zaman kita, zaman moden (modern civilization). Dalam zaman batu tu pulak ada 3 pecahan: Paleolitik, Mesolitik dan Neolitik. Di Barat pula, diorang tambah teori Charles Darwin, yang paling popular ialah manusia telah melalui satu evolusi dan berasal dari keluarga monyet. Karut!

Semua pengikut agama ahli kitab (Islam, Kristian, Yahudi) tahu yang manusia pertama wujud adalah Adam. Sama sekali bercanggah dengan teori manusia zaman batu yang dikatakan tak tahu bercakap. Jadi, apakah ‘timeline‘ sejarah manusia yang sebenar? Dalam Al-Quran, surah terawal al-Baqarah ada menceritakan macam2 termasuk la benda2 ni. Tak percaya cari la tafsirnya. Nabi Adam telah diajarkan oleh Allah nama-nama yang berkaitan dengan sejarah manusia. Kalau kita kaji betul2, nama2 itu adalah nama2 nabi yang muncul selepas Adam, berakhir dengan Rasulullah, Nabi Muhammad S.A.W, di mana selepas itu sejarah manusia akan berakhir (Kiamat).
Di dunia akhir zaman ini, ianya dibahagikan kepada 5 fasa, bermula dengan fasa pemerintahan Rasulullah sehinggalah ke fasa terakhir di mana kembalinya Nabi Isa dan kemunculan Imam Mahdi. Jadi, di mana kita? Aku percaya sekarang kita di fasa ke-4 dunia akhir zaman (Fasa pemerintahan manusia kejam dan bongkak). Tak jauh kan dari hari kiamat?

Kalau bateri dah lama wujud sejak zaman Firaun Mesir, korang percaya tak kalau helikopter pun dah lama wujud pada zaman yang lebih kurang sama? Just untuk melatih minda kita, kalau teknologi nuklear dapat diwujudkan dalam tempoh tak sampai 2 ribu tahun sejarah manusia, cuba korang kira sejak Nabi Adam hingga ke Nabi Isa, ada berapa puluh ribu tahun? Takkan takde teknologi kot.. Renung-renungkan.