bar

jumlah pelawat

14 May, 2012

love u so muchhh fatin nur saffina

jikalau kau sayang padaku....
hilangkan rase curige...
buat aku percaye pade mu....
jika kau hanya sesaat jangan kasih kapada ku....
dan tinggalkan aku selamanya......
biarkan aku menjalani hidupku tanpa kamu di hatiku....



ucuk nk mintak maap dari ujung rambut sampai ujung jari kaki anje
ucuk tahu ucuk banyak sakitkan hati anje..
ucuk taw ucuk bukan seorang teman lelaki anje seperti anje idamkan,ucuk cyg anje cgt2 ucuk mintak maap klau sebab ucuk anje menangis, ucuk cyg anje sgt2 i'm sorry but i love u,
anje arr segala2nya bagi ucuk
ucuk taw ucuk x leyh nk didik n jaga anje elok2
walaupun kita jauh jgn ingat kita x leyh bersama sampai bila2
ucuk syg anje sgt2
muahx
muahx2
muahx
i love u so much
da sampai sini jea ucuk nk bagy tahu
klau lebyh2 nanty banjir ucuk menangis kegembiraan sebab adew teman wanita seperti anje muahx
syg anje ketat2
da separuh tahun kita bersama
walaupun mcm2 rintangan kita lalui
selama nie klau ucuk kongkong anja
ucuk mintak maap sangat2
klau ucuk tak turuti janji ucuk sebelum nie
ucuk mintak maap
ucuk mintak maap sangat2
syg anje sangat2
miss anje

ucuk bahagia sangat kapel nan anje selama 6 bulan nie..
thanx yew bab percayakan ucuk muahx nie lar ayat aq bagy dekat dye...original no coppy paste..copy paste un daripada chat aq nan dye ke blog nie... thanx ye fatin nur saffina binti amir ariffin sebab percayakan muhamad farid hafidzul bin mohd afendi selama ini...thanx.. muahx..

Terbaek Giler..

Awek aq di serang india mne nth group KIDDZO gak same nan aq..adew ke patut dye ckp "jgn bagi tahu pakwe awk" hahah memang silap la aq baru ckp sikit siap block..uitt.. gelak sakan aq tady..tapy india uh aq da ushah lame da dye dari first dye add awex aq lagy..aq tunggu jea time mcm nie..lalalala..   try search nama kat sebelah nie DI FACEBOOK ------> ‎Kenneth  Philip Koshy  






 PERINGATAN !!! : jaga2 nan awex korang ye jgn korang pulak yg kene...

13 May, 2012

Meninggal dalam senyuman


Subhanallah, Beginilah wajah orang yang mati syahid.......tidak kelihatan seperti orang mati, tapi tersenyum kerana rohnya disambut oleh Bidadari yang cantik.......ya Allah anugerahkanlah kepada kami mati syahid di jalan Mu.......Amin.

Selamat jalan wahai para syuhada' Ghaza,Palestin dan aktivis kemanusiaan yang syahid. Wangian roh kalian menjentik cemburu di sudut hatiku. Selamatlah kalian. Aku tahu kalian tidak pernah mati. Kalian pergi denggan bergaya sekali dengan mahkota para syuhada. Kalian sekarang sedang berbahagia di taman para Syuhada'. Tinggal kami di dunia sempit ini meneruskan jihad kalian...

Allahuakbar3x...Walillahilhamd....

Sesungguhnya Allah telah membeli dari orang-orang yang beriman akan jiwa mereka dan harta benda mereka dengan (balasan) bahawa mereka akan beroleh Syurga, (disebabkan) mereka berjuang pada jalan Allah maka (di antara) mereka ada yang membunuh dan terbunuh. (Balasan Syurga yang demikian ialah) sebagai janji yang benar yang ditetapkan oleh Allah di dalam (Kitab-kitab) Taurat dan Injil serta Al-Quran; dan siapakah lagi yang lebih menyempurnakan janjinya daripada Allah? Oleh itu, bergembiralah dengan jualan yang kamu jalankan jual-belinya itu, dan (ketahuilah bahawa) jual-beli (yang seperti itu) ialah kemenangan yang besar.(At-Taubah:111)
sumber

Selamat Hari Ibu

mak along nk mintak maap klau along ade buat salah kat mak..dari hujung rambut sampai hujung kaki...terima kasih sangat2 kat mak sebab jaga along,berikan kasih sayang kat along dan macam2 lagi.. nie je yg along sanggup buat tok mak..sayang mak sangat2 SELAMAT HARI IBU