bar

jumlah pelawat

09 June, 2012

saya sayang awk sangat2...

 saya syg awk sangat2, tapi awak sudah buat saya menangis...saya kapel nan awak saya selalu menangis sebab awak.. suka dan duka saya selalu sahaja menangis. pada tarikh nie 15/11/2011 saya gembira sangat dapat awak.saya tidak memilih mahupun awak lawa ke,buruk ke, dan sebagainya.Yang saya pilih adalah hati awak yang ikhlas terhadap saya dan cintakan terhadap saya.saya mula sukakan awak pada awak mula layan saya di facebook. ya saya tahu jodoh bukan dekat tangan kita. ya saya tahu cinta pada zaman remaja ini ramai yang katakan cinta ini adalah cinta monyet,tapi saya tidak menganggap cinta kita sebagai cinta monyet.saya mahu kekalkan cinta kita sampai akhir hayat saya.pintu hati saya sudah tertutup untuk perempuan lain.


 pada 7.12.2012, saya gembira berjumpa denga awak pada pertama kalinya dala seumur hidup saya.pada mulanya saya malu dengan awak,sebab dalam diri saya malu saya sangat kuat apabila jumpa dengan mana-mana perempuan.pada 10.12.2011,saya sanggup jumpa awak dan saya pergi seorang diri dari subang di kuala lumpur.itu kedua kali saya berjumpa dengan awak,tetap jua saya malu berjumpa dengan awak.


 pada 15.12.2011,sudah sebulan kita berdua,pada tarikh itu saya berharap sangat yg kita akan kekal sampai bila-bila.pada 15.1.2012, sudah 2 bulan kita bersama,saya menaruh harapan saya terhadap awak sangat-sangat.pada 23.1.2012,kita berjumpa buat kali ke-3 di rawang.pada ketika itu saya datang dengan 2 buah motosikal,bersama-sama syahir adli,syahir aqiel dan amir bukhari.
pada ketika itu saya tidak kuat sangat malu ketika berjumpa dengan awak.


 12.2.2012,buat pertama kalinya saya datang ke rumah awak dan saya berkenalan dengan adik awak (yusof). saya datang dengan kawan saya iaitu amir bukhari,pada malam sebelum kami ke rumah awak,kami tidak tidur malam,pada siang hari kami berdua bekerja,pada malam hari,kami jalan-jalan di shah alam balik pukul 5 pagi, kami balik tidak tidur mahu pun lelapkan mata.pada pukul 7 pagi kami siap-siap dan bersarapan dan barulah bertolak ke rumah awak.


 15.2.2012,kita bersama sudah 3 bulan saya berharap sangat awak gembira dengan saya selama 3 bulan kita bersama.pada 15.3.2012,saya bersama awak 4 bulan saya sangat gembira dan sayangkan awak.pada 15.4.2012,kita bersama selama 5 bulan dan saya sangat cintakan awak.pada 15.5.2012,kita sudah bersama selama 6 bulan kesemua ahli keluarga saya sudah mengenali awak walaupun dorang tidak pernah berjumpa dengan awak.


 pada 7.6.2012,kita berjumpa di kuala lumpur sekali lagi buat kali yang ke 6 tidak salah saya. saya sangat merindui awak selama 4 bulan anggaran saya kita tidak berjumpa.pada tarikh itulah saya melepaskan rindu saya terhadap awak.kemudian saya balik dari kl saya turun di tun sambhatan ingatkan macam selalu di situ ada bas u81 dan metro 9,tetapi sudah tiada.hmm pada pukul 8:30 saya,fahmi dan anuar,berjalan kaki daripada tun sabhatan ke stesen LRT universiti (berhadapan menara TM) hanya tuhan sahaja yang tahu penat kami bertiga,dan bahaya terhadap nyawa kami.


akhirnya kami sudah putus asa dan berhenti di stesen LRT universiti, masing-masing menelifon ibubapa.akhir sekali bas ada pulak.

 saya tahu saya tidak hensem seperti orang lain.tapi saya sedar dan saya akan tetap bersama awak Fatin nur saffina binti amir ariffinsaya mintak maap dekat awak kalau saya ada sakiti hati awak buat awak menanggis atau buat awak tidak suka, hanya 1 sahaja saya hendak buat iaitu buat awak BAHAGIA.


darr arr penat aq tulis hahaha... jgn nangis FNS <3 iloveu <3