bar

jumlah pelawat

27 January, 2013

saya sayangkan dia

saya sayang awak wan nur syahirah binti wan lokman <3

#24/01/2013 10:15 p.m malam dia terima aku

sudah lama tak update blogkan hahaha, hari ini saya update sebab nak membuka buku baru dalam hidup saya, sorry new year tak update blog, hahaha ,anyways aku nak bagi tahu korang klau boleh satu dunia yang aku sayangkan wan nur syahirah <3. mahu lihat gambar dia? *asal ckp bahasa indonesia la nie hahaha* lupekan.




comel tak?
gambar di atas ini 
masa rehat, aku pergi kelas dia,di pula turun bawah,kemudian aku jerit la nama dia banyak kali juga la, awak~~~you~~~~ira~~~wan~~~ time name wan tu baru dia perasan aku , ape lagi snap la gambar dia hahahaha, time ini hari pertama aku date dengan dia,bukan dekat mne pun *tak mcm korang* dekat sekolah jep.
 yang ini aku edit gambar dia hahaha jadi mcm ini kan, aku suka tengok dia pakai cermin mata, di comel kot, weyh aku sayang dia sekarang. ini gambar aku curi dari album dia hehehe

hahaha comel tak? tak silap aku time ini dia bercuti dengan family dia. hahaha <3 *tak ajak pun*
dia nikon aku canon wah,.... <3


perenggan terakhir *hahahaha* dia selalu dekatkan aku dengan allah <3 wah hahaha btw saya sayang awak

##sampai di sini sahaja byebyebye. terima kasih sebab baca <3.

No comments:

Post a Comment

terima kasih sebab comment