bar

jumlah pelawat

13 April, 2013

( 10 gambar ) Seni Jalanan Yang Menakjubkan


Jalan seni istilah yang digunakan untuk imej remaja menghormati lukisan semburan senonoh, lucah atau tidak masuk akal namun entah bagaimana grafiti yang menakjubkan di dinding yang bersih sebelumnya, bentuk seni grafiti dari artis jalanan telah datang jauh. Bukan sahaja artis ini, dan mereka adalah artis, mempunyai tugas untuk mengelak daripada terperangkap dalam banyak kes, mereka juga perlu berurusan dengan keadaan cuaca dan kurang daripada kanvas yang sesuai untuk kerja-kerja mereka. Sedikit berkenaan mesti datang dari keinginan mereka untuk membiarkan seni mereka dilihat walaupun di kalangan halangan keras untuk gambar mereka.


Kami berharap anda belajar lebih sedikit mengenai perintis seni jalanan, tetapi dalam masa yang sama di sini adalah seni jalanan yang kita fikir anda perlu mendapatkan tahu.1. Vhils Street Art


2. Roa Street Art


3. C215 Street Art


4. Metal Gassi Street Art


5. Hyuro Street Art

Biasanya, seni jalanan panjang atau lebih khusus selepas grafiti digunakan untuk membezakan kontemporari seni awam-ruang dari grafiti wilayah, vandalisme, dan seni korporat. Artis telah mencabar seni dengan menempatkan dalam konteks bukan seni. Artis 'jalan' tidak bercita-cita untuk menukar takrif karya seni, tetapi lebih kepada soalan alam sekitar yang sedia ada dengan bahasa sendiri. Mereka cuba untuk berkomunikasi kerja mereka dengan orang setiap hari kira-kira tema sosial yang berkaitan dengan cara yang dimaklumkan oleh nilai-nilai estetika tanpa dipenjarakan oleh mereka.

6. Titi Freak Street Art


7. Shepard Fairey Street Art


8. Laguana Street Art


9. Above Street Art


10. Banksy Street Art

 


No comments:

Post a Comment

terima kasih sebab comment