bar

jumlah pelawat

19 February, 2013

luahan hati



huh... assalamualaikum dan salam sejahtera... :D

#saya buntu nak memilih siapa yang dihati saya.... orang yang paling saya sayang adalah Fatin nur saffina binti amir ariffin.huh.. orang yang kedua hadir dalam hidup saya adalah wan nur syahirah binti wan lokman dan orang yang baru hadir adalah, puteri bella binti tengku syafie..

#ketiga-tiga saya sayang... tapi yang paling saya sayang adalah fatin nur saffina .. menyesal gile clash nan dia.. huh.. and saya kesepian.. ketiga2 itu tidak dimiliki oleh saya... puteri bella asalnya hanya fake relay dengan saya.. tetapi mcm mne nth kami boleh tersangkut hati ke hati wahh.. hahaha... fake relay to real relay.. tapi hubungan kami tak masuk lagi real relay.. yearr.. dia form 3 saya form 5.. masing2 tengah exam besar , dia nak kami tumpukan pelajaran.. so kami tak ada apa-apa hubungan dah... just kawan... bukan lagi fake relay..

#yang fatin nur saffina pula, saya sudah setahun 2 bulan 8 hari bersama dia pada masa ketika dulu... saya sayangkan dia sangat2.... you know SANGAT-SANGAT dia paling saya sayang dari kesemua ex2 saya and klau ada la awek sekarang nie.. now single hehhe.. klau saya sedih saya akan menangis dan mengadu dekat dia walaupun kami tiada apa-apa hubungan... klau boleh saya nak back dengan dia... I LOVE U SO MUCH ... <3

#wan nur syahirah pula.. walaupun ramai panggil aku dengan panggilan abang dia,dia tetap di hati aku ... aku sayang di walaupun hanya kami bersama selama 20 hari... saya clash dengan awak..  sebab saya tak sanggup nak tahan perasaan jeles saya dan marah.. huh.. awak, walau pun kita kawan saya tetap letakkan didalam hati saya yang saya sayangkan awak... lagi satu saya mahu tumpukan pelajaran... and last sekali saya mahu awak bahagia.. tolong la jangan berubah.. klau awak sayang saya awak jadi la ira yang dulu.. klau awak nak tengok saya bahagia tolong jadi ira yang dulu...

#tak tahu nak ckp ape dah.. sampai disini sahaja aku dpt luahkan hati saya... yang saya buntukannye.. saya tak tahu nak back nan sape.. lelaki boleh kawin 4 kan? hehe klau boleh saya nak yang ketiga2nya... then klau boleh nak cukupkan 4 huhuhu.. k bye LOVE U SO MUCH ALL